home
home
despre noi contact
echipa
proiecte
parteneri
evenimente
DETALII PROIECT

DegustARTE

Februarie – Iunie 2014 inapoi la listare proiecte
Prezentarea actiunii

Obiectivul general:
Educarea cultural-artistica a adolescentilor cu varsta intre 15 si 18 ani din invatamantul preuniversitar prin participarea la evenimente culturale si experimentarea artelor.

Obiectivele specifice: 
- Dezvoltarea capacitatilor de comunicare si exprimare personala
- Cresterea interesului pentru valorile culturale
- Descoperirea propriilor afinitati fata de diverse domenii artistice 


Descrierea proiectului:
Acest proiect propune unui numar de 16 elevi de liceu participarea la evenimente culturale si experimentarea artelor. in fiecare saptamană in perioada februarie-iunie 2014 elevii vor participa la 16 sesiuni de „degustare” speciala de cultura si arta (teatru, muzica, pictura, fotografie, modelaj, lectura, etc.)
In cadrul acestor evenimente, tinerii vor avea ocazia sa intre in contact direct cu artisti si oameni de cultura si sa cunoasca spatii culturale din Timisoara.
Fiecare eveniment este selectat si pregatit atent pentru a obtine un impact cat mai mare. Artisti si oameni de cultura cu experienta in educatie si formare vor face accesibile tinerilor actul artistic si valorile culturale. Acestia au rolul de a-i introduce pe tineri în anumite domenii artistice, de a le stimula creativitatea şi gandirea critica.


Galerie foto
Organizatori:
Asociatia Camarila Culturala, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara, Liceul Teoretic ”SOCRATES”, Colegiul Tehnic „H. Coanda”

Parteneri:
Ispectoratul Scolar Judetean Timis, Libraria „Carturesti”, Teatrul National Timisoara, Teatrul German de Stat Timisoara, Fundatia „Triade”
Telefon
0256/499 364
0722/620 198
logo realnet 1
logo realnet 2
index  |  despre noi  |  echipa  |  proiecte  |  parteneri  |  evenimente  |  contact logo realnet 3
logo realnet 4
realizat de realnet
Copyright Camarila Culturala 2006. Toate drepturile rezervate.